De mest aktiva medarbetarna deltog i en National Mobility Challenge för andra året i rad

För andra gången i rad bjöd presidentskapet i Republiken Litauen och appen för hälsosam livsstil #walk15 in samhällen att delta i en nationell mobilitetsutmaning. Genom att delta i denna utmaning bidrar Litauen, tillsammans med andra 48 länder, till initiativen under European Mobility Week.

National Mobility Challenge varade i två månader – från den 16 september till den 16 november. Mer än 1100 organisationer och mer än 40 000 deltagare från hela Litauen deltog i denna utmaning. De anställda på Be-Ge Baltic var bland dem. Denna gång representerade 28 aktiva anställda företaget genom att samla in steg.

Tillsammans samlade de 10 957 854 steg! Detta initiativ bidrar inte bara till att främja hälsa, utan skapar också en grönare och mer hållbar miljö. Enligt #WALK15 beräkningar sparade våra 7 827 kilometer till fots 713 m3 koldioxid, den mängd som skulle ha genererats av att välja bil.

Den 24th november, på utmaningens sista dag, samlades alla anställda som deltog i utmaningen för att gratulera varandra. 5 mest aktiva lagmedlemmar belönades med presentkuponger värda 50 EUR var för att köpa sport- och fritidsartiklar.

När vi träffades delade vi historier om vår promenadupplevelse: anställda, för att hålla jämna steg med kollegor och andra organisationer, samlade steg genom att jogga, promenera med sina hundar, gå långa promenader med familjemedlemmar eller helt enkelt välja en paketautomat som är placerad långt hemifrån. Vår kollega Daniil Volockoj vann förstaplatsen som under två månader samlade ihop till och med 851 518 steg. Det gjorde han genom att pendla till jobbet till fots.

För att fira slutet på promenadutmaningen åt vi en festlig Be-Ge-tårta och tog en gruppbild. Vi är glada att detta initiativ har blivit en hösttradition här på Be-Ge Baltic!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.