Geografiskt
läge

Be-Ge Baltic UAB har ett fördelaktigt läge geografiskt i Klaipeda, den nordligaste isfria hamnen i Baltikum. Klaipeda har ett bra geografiskt läge och det är fördelaktigt för företaget kommunikationsmöjligheter som hamnen erbjuder.

Klaipėda

Klaipeda är Litauens 3:e största stad med ca 200 000 invånare. Avståndet till huvudstaden Vilnius är 300 km. Klaipeda har Litauens enda hamn och är en betydande transportknut där regelbundna fartygslinjer möts med moderna bilvägar och flyg. Genom hamnen i Klaipėda passerar drygt 34 miljoner ton gods varje år.

Daglig färjeförbindelser

Det finns daglig färjeförbindelse med bl. a. Sverige (Karlshamn) och Tyskland (Kiel). Kort avstånd till hamnen ger Be-Ge Baltic UAB goda förutsättningar för leveranser från och till våra kunder.

Klaipedas fria ekonomiska zon

Företaget finns dessutom på 3 mils avstånd från den närmaste internationella flygplatsen i Palanga. Från och till Palanga går dagligen flyg som medger möjligheter att nå europeiska storflygplatser inom några timmar. Be-Ge Baltic har sina produktionslokaler och administration i Klaipedas fria ekonomiska zon. www.fez.lt/ 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.