Industriell sömnad

Be-Ge Baltics största affärsområde är industriell sömnad. Företaget är specialiserat på sömnad av något grövre typ av textiler som används för stolar till lastbilar, tåg, bussar, båtar, kontors- och bevakningsstolar, publik- och hörsalsstolar, rullstolar, för olika slags möbler samt andra industriartiklar.

Industriell sömnad är vårt största affärsområde

Hög klass på maskiner och utrustning

Be-Ge Baltics UAB symaskinspark håller hög klass med bl.a. maskiner som har dubbel- och trippel matning där man kan sy laminerade tyger, vinyl, läder och liknande grövre material. Ytterligare maskintyper är overlockmaskiner, olika 2-nåls symaskiner, pelarmaskiner, kedjesömsmaskiner, maskiner med bandkantning och andra specialanpassade maskiner av kända märken (Mauser Spezial, Pegasus, Unicorn, Dürkopp Adler, Pfaff, Juki och dyl). Företaget kan därmed erbjuda ett mycket brett sortiment av kostnadseffektiva sömnadstjänster.

siuvimas/ sömnad/ sewing / pramoninis siuvimas/ industriell sömnad/ industrial sewing
komponentų montavimas/ lego montering/ lego assembly / užvalkalai/ klädslar/ upholstery / pramoninis siuvimas/ industriell sömnad/ industrial sewing

Stor produktionskapacitet

Genom en hög produktionskapacitet som kan erbjuda allt från specialsömnad i små serier till kostnadseffektiv volymproduktion. Det är kundens behov och önskemål som avgör vilket tillverkningssätt som är bäst. Ofta handlar det om att ta fram en slutprodukt som består av många olika delar, inte bara sömnad. Alla delar som ingår i kundens lösning monteras på företaget till en färdig produkt, klar att levereras och användas.

siuvimas/ sömnad/ sewing / pramoninis siuvimas/ industriell sömnad/ industrial sewing
siuvimas/ sömnad/ sewing / pramoninis siuvimas/ industriell sömnad/ industrial sewing

Rekrytera professionellt utbildad personal

Företaget har ett nära samarbete med Klaipeda Technology Training School och där handplockas välutbildad personal till företaget. För närvarande finns det över 56 teoretiskt och praktiskt välutbildade sömmerskor och med deras samlade kunskap kan kunden erbjudas sömnad av högsta kvalitet.

Kontakta oss

Om du har frågor och vill ha mer information, vänligen kontakta oss.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.