Välkommen till Be-Ge Baltic UAB
Be-Ge Baltic UAB utför industriell sömnad, del- och slutmontering av komponenter på underleverantörer. Vi gör allt skräddarsytt för fordons- och möbelkomponenter. Företaget finns i Klaipeda, Litauen.
Konstruktion och mallning
Be-Ge Baltic UAB kan erbjuda kunskap inom konstruktion och mönstring. Vår personal kan ta emot förberedda mönster i både fil- och pappersformat samt göra nya. Be-Ge Baltic UAB kan även erbjuda utveckling av nya omslag till fordon, kontor och övervaknings stolar samt andra möbler.
Tillskärning och industrisömnad
Be-Ge Baltic utför tillskärning av produkt och materialslag: datoriserad skärning av tyger, konstläder och laminerade tyger; manuell skärning av mönstrade tyger och läder. Skär precision leder till en effektiv sömnad i små och stora serier för fordonssäten, kontors- och konferensstolar, fordonsinredningar, möbler och andra industriella textilprodukter.
Tapetsering och montering
Be-Ge Baltic levererar stoppade och monterade stolar och säten för fordons- och möbelindustrin. Kompletta lösningar med alla komponenter kan erbjudas att leverera högre mervärde för kunderna.
Geografiskt läge och logistik
Be-Ge Baltic UAB placeras väl geografiskt i Klaipeda, den nordligaste isfria hamnen i Baltikum. Klaipeda är den enda hamnen i Litauen och är en viktig knutpunkt.
Be-Ge Koncernen
Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna och Tyskland. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division.
Föregående bild
Nästa bild

Flexibel produktion, hög kvalitet
och hög leveransprecision

Med kunnig personal, svensk- och engelsktalande ledning, samt låg personalomsättning skapas förutsättningar för flexibel produktion, hög kvalitet och hög leveransprecision

Industriell sömnad

Företaget specialiserar sig på sömnad av grövre typer av textiler som används för för lastbil, buss, båt och kontors och bevakningsstolar.


Tapetsering och montering

Företaget utför tapetsering och montering av förarstolar, kontor och bevakningsstolar. Vi utför även delvis och slutgiltig montering av andra textil komponenter.

Hela processen

Företaget levererar hela processen med all arbetsverksamhet, material och komponenter som skapar produktlösningar med högre mervärde för kunderna.

Be-Ge Årsredovisning böcker

NYHETER

pramoninis siuvimas/ industriell sömnad/ industrial sewing / siuvimas/ sömnad/ sewing

KARRIÄR

SIUVĖJAS (-A)

Darbo pobūdis: Transporto priemonių sėdynių, baldų, neįgaliųjų vežimėlių sėdynių užvalkalų siuvimas. Turinčius siuvėjo profesinę kvalifikaciją, bet neturinčius patirties – apmokome.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.