Hela processen

Be-Ge Baltic UAB erbjuder en kostnadseffektiv och kvalitativ industriell sömnad, tapetsering och montering. Med många års erfarenhet ger vi våra kunder bästa kvalitet på vårt arbete. Här kan du se hela processen hos Be-Ge Baltic UAB.

Med många års erfarenhet ger vi våra kunder bästa kvalitet på vårt arbete

lekalų paruošimas/ mallning/ pattern making

Steg

1

Konstruktion och mallning baseras alltid på vissa krav för att en produkt ska uppfylla klart definierade funktioner. En kunds önskemål går först till vår konstruktion och mallningsavdelning där en produkt utvecklas. Vi upprätthåller en nära kontakt med våra kunder i detta skede av processen. Idéer och strategier utvecklas och blir formade genom en dialog.

Steg

2

Personalen hos Be-Ge Baltic UAB har en bred erfarenhet och kunskap för tillskärning. Beroende på vilken typ av textil och storleken på order, kan företaget erbjuda olika typer av skärning. Dessa sträcker sig från manuell skärning av mönstrat textil och läder, till multiplicerad skärning med en industriell såg till datoriserade styckning. Under 2007 har företaget investerat i ett nytt modernt datoriserat skärsystem, Lectra. Den nya skärmaskinen ökar skäreffektiviteten och sparar material med 2-4%. Ju bättre skärprecision ger ännu effektivare sömnad.
sukirpimas/ tillskärning/ cutting / lekalų paruošimas/ mallning/ pattern making

Steg

3

Be-Ge Baltics UAB symaskinspark håller hög klass med bl.a. maskiner som har dubbel- och trippel matning där man kan sy laminerade tyger, vinyl, läder och liknande grövre material. Ytterligare maskintyper är overlockmaskiner, olika 2-nåls symaskiner, pelarmaskiner, kedjesömsmaskiner, maskiner med bandkantning och andra specialanpassade maskiner av kända märken (Mauser Spezial, Pegasus, Unicorn, Dürkopp Adler, Pfaff, Juki och dyl). Företaget kan därmed erbjuda ett mycket brett sortiment av kostnadseffektiva sömnadstjänster. Företaget har investerat i avancerad teknik, såsom Eton system och förbättrad arbetsmiljö för de anställda. På grund av effektivare logistik och produktion kan företaget öka både produktionstakten och volymer till kunder.

Steg

4

Klädsel kräver perfekt kunskap om råvaror och sofistikerade tekniker. Man behöver kunskap inom form och ha förmåga att se slutresultatet för ett sådant arbete. Industriella tapetserare bidrar ofta till utvecklingen av nya modeller; därför är förmåga att läsa ritningar och deltagande i produktionsprocessen viktigt. Det behövs också förståelse för hela produktionsprocessen och utvärdering av ens arbete som en del av en större uppgift.
aptraukimas/ tapetsering/ upholstering / minkštos baldų dalys/ dynor/ furniture cushions
Klaipeda has a good geographical location and it is beneficial for business communication opportunities that the port provides.

Steg

5

Be-Ge Baltic UAB är väl geografiskt placerad i Klaipeda, den nordligaste isfria hamnen i Baltikum. Klaipeda är den enda hamnen i Litauen och är en viktig knutpunkt. Be-Ge Baltic UAB är i en idealisk position för att skicka och ta emot leveranser från våra kunder. Vi kan erbjuda skräddarsydda enstaka order eller massproduktion order som inkluderar materialinköp, lagerhantering och logistiklösningar.

Enhetliga produktlösningar med högre mervärde för kunderna

Lång erfarenhet, hög kompetens, kostnadseffektiv leveranskedja och användning av sådana verktyg som ISO 9001, ISO 14001, Lean-metoder, ERP-systemet skapar enhetliga produktlösningar med högre mervärde för kunderna.

 

Kontakta oss

Om du har frågor och vill ha mer information

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.