Om Be-Ge Baltic UAB

Företaget etablerades 1995 som ett familjeföretag och har sedan 2002 varit en kvalificerad leverantör till Be-Ge Industri AB i Sverige och Be-Ge Jany A/S i Danmark. År 2006 förvärvade Be-Ge Företagen AB 80 % av företagets aktier i det nybildade aktiebolaget UAB Be-Ge Amersanas.

Större lokaler

Verksamheten flyttades till en större nybyggd lokal. Den fördubblade produktionsytan medför ökad kapacitet för såväl produktion och mallning, sömnad, tillskärning och tapetsering och montering.
Be-Ge Baltic UAB building byggnad

2008

År 2008 förvärvade Be-Ge Företagen AB resterande 20 % av aktierna i företaget och UAB Be-Ge Amersanas blev ett helägt dotterbolag till Be-Ge Företagen AB. År 2010 namnändrades företaget till Be-Ge Baltic UAB. Expansionen har varit kraftig de sista åren. Företaget har därför byggt en ny fabrik i närheten av den internationella hamnen i Klaipėda.
Verksamheten består huvudsakligen av industriell sömnad samt del- och slutmontering av komponenter på legouppdrag. Företaget utför sömnad av klädslar och överdrag, tapetsering och montering av dynor för kunder inom tillverkningssektorerna fordonsstolar, kontors-, hörsals-, publik- och bevakningsstolar, fordonsinredningar, rullstolar, möbler, samt övrig industriell verksamhet inom textilbranschen.

Kvalificerad personal

Kvalificerad personal, svensk- och engelsktalande företagsledning, samt låg personalomsättning skapar förutsättningar till flexibel produktion, hög kvalitet och hög leveransprecision. Företaget har för närvarande 98 anställda.

Långsiktiga kundrelationer

Styrkor såsom finansiell stabilitet, erfarenhet och kunskap har inneburit långsiktiga kundrelationer.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.