Tapetsering och Montering

Tapetsering kräver god kunskap om material och senaste arbetsteknik. Arbetet förutsätter en god formkänsla och gestaltningsförmåga. Med vår höga kunskap och professionella medarbetare kan vi förse bättre kvalitet på våra produkter.

Hög kvalitet på tapetsering och montering

Förståelse för hela produktionsprocessen

Tapetserare inom industrin arbetar också ofta som tillverkare av nya modeller och därför är det viktigt att kunna läsa konstruktörernas ritningar och delta i produktionstekniskt utvecklingsarbete. Där ingår dessutom att ha förståelse för hela arbetsprocessens gång och kunna se sitt arbete som en del av en större uppgift.

užvalkalai/ klädslar/ upholstery / aptraukimas/ tapetsering/ upholstering
minkštos baldų dalys/ dynor/ furniture cushions

Den långsiktiga strategiska utveckling

Som ett led i företagets långsiktiga utveckling har därför de väl utvecklade sömnadstjänsterna kompletterats med utökade tapetserings- och monteringstjänster.
aptraukimas/ tapetsering/ upholstering / minkštos baldų dalys/ dynor/ furniture cushions
aptraukimas/ tapetsering/ upholstering / užvalkalai/ klädslar/ upholstery / apmušalai/ överdragsklädslar/ slipcover

Vi utför del- och slutmontering

Be-Ge Baltic UAB utför tapetsering och montering av bl a dynor för fordonstolar, kontors- och bevakningsstolar, publik- och hörsalsstolar, rullstolar, möbler samt del- och slutmontering av komponenter på legouppdrag åt kunder. Om du har några frågor eller vill ha mer information,

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.