Invigningen av Be-Ge Baltics nya fabrik

Den 20 oktober, Be-Ge Baltic hade en invigning av en ny fabrik. VD Vaida Vaicaitiene och Be-Ges VD Erland Persson välkomnade internationella och lokala gäster: kunder och leverantörer från Sverige, Danmark, Litauen, representanter för lokala myndigheter och organisationer. På fabriksrundan fick gästerna en direkt inblick i produktionsflödet med alla använda hårda och mjuka teknologier.

Under Be-Ges 10-åriga ägande sedan 2006 har företaget haft en expansiv tillväxt och flyttat för tredje gången till de större lokalerna, till en ny och modern fabrik. Den totala ytan är nu 3800 kvadratmeter och den totala investeringen är cirka 2,8 miljoner euro.

Den nybyggda fabriken innebär fördubblade utrymmen för produktion, lager och administrativ verksamhet. I samband med bygget har företaget investerat i den avancerade teknologin, såsom Eton-systemet, och förbättrad arbetsmiljö för de anställda. På grund av effektivare logistik och produktion kan företaget komma att öka både produktionstakten och volymerna till kunderna.

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.