Det avslutande projektmötet

Slutmötet och konferensen hölls 8-9 maj 2014 i Klaipeda Handelshögskola för dressmaking och tjänster för att granska aktiviteterna och resultaten av Leonardo da Vincis partnerskapsprojekt "A Way Towards Effective Vocational Training of Deaf/Hearing Impaird People". De olika erfarenheterna och kunskaperna har sammanfattats i rekommendationerna, som syftar till att förbättra kompetensen hos lärare som arbetar med döva/hörselskadade personer, på grundval av internationella erfarenheter.

Efter konferensen hade Charles Kejeh, en projektpartner från London, en öppen engelskalektion för lärare. Projektpartnerna besökte också klipp- och sömnadsavdelningarna på Be-Ge Baltic, träffade döva elever från Klaipeda Dressmaking and Services Business School som hade sin praktik på sömnadsavdelningen.

Projektpartnerna var på kulturresan till Kuriska Spit, en halvö på gränsen mellan Litauen och Ryssland vid Östersjön.

Projektet finansierades av Europeiska kommissionen.

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.