Leonardo da Vinci partnerskapsprojekt

Leonardo da Vincis partnerskapsprojekt "En väg mot effektiv yrkesutbildning för döva/hörselskadade"

Be-Ge Baltic UAB deltar i Leonardo da Vincis partnerskapsprojekt "A Way Towards Effective Vocational Training of Deaf/Hearing Impaird People" som partner till Klaipeda Dressmaking and Business School tillsammans med partners i Spanien, Irland och Storbritannien. Det första mötet för projektet hölls den 23 till 27 oktober 2012 i Madrid. Projektet finansieras av EU-kommissionen.
Mer information om projektet på http://www.effective-vocational-training.eu/

Företaget har fem hörselskadade anställda. Tre av dem har arbetat på syavdelningen i elva år; en sömmerska har arbetat i sex år och en skärare har erbjudits att stanna på företaget efter sin praktik efter skolan 2010.
Vårt samarbete med Klaipeda Dressmaking and Business School som har utbildningsprogram även för döva och hörselskadade skapar möjligheter både för studenter att utveckla sina färdigheter inom yrket och för företaget att anställa utbildad personal.

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.