Industriell sömnad och montering Flyttar till Klaipedas fria ekonomiska zon

Be-Ge Baltic UAB har haft en positiv utveckling och har för tredje året i rad nominerats till Litauens Gasell som ett av de mest framgångsrika och snabbast växande företagen i landet. Företaget har också blivit utsett till årets arbetsmarknadspartner till Klaipeda Dressmaking and services business school, belönats som ett av de hälsosammaste företagen i Klaipeda och deltagit i ett EU-projekt om yrkesutbildning inom sömnadsindustrin. Be-Ge Baltic UAB har vuxit ur sina lokaler för andra gången inom en 4-årsperiod på grund av sin expansion.

Be-Ge Baltic UAB har därför tecknat ett avtal med Klaipeda Free Economic Zone om att hyra 1,1 hektar mark nära hamnen i Klaipeda. Efter att alla tillstånd har erhållits kommer företaget att bygga en anläggning på cirka 3 200 m², vilket kräver en uppskattad investering på 2,4 miljoner euro. Bygget är planerat att starta i början av nästa år och den nya anläggningen beräknas stå klar i slutet av 2015. Mer om FEZ www.fez.lt/

Behovet av större fabrikslokaler har initierats för att möta en växande marknad, och även för att effektivisera affärsprocesser inom områdena industriell sömnad, tapetsering, montering och hantering. Efter avslutat projekt kommer alla aktiviteter att samlas under ett tak i den nya byggnaden. Syftet med de större produktionsanläggningarna är att ge utrymme för en fortsatt expansion inom industrisömnad, tapetsering och montering samt att säkerställa tillväxtmöjligheter för våra kunder med kostnadseffektiv produktion. Den nya anläggningen kommer att byggas med moderna och miljövänliga lösningar och den senaste tekniken inom industriell sömnad, tapetsering och montering.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.