Be-Ge Baltics Hundraårsjubileumsvandring

I september tog vi för elfte gången med våra anställda på en resa. Medan vi firade hundraårsjubileet av det återställda Litauen bestämde vi oss för att utforska Östersjökusten. Tillsammans besökte vi holländarens mössa, reste längs Litorinas kognitiva väg, besökte Kukuliškiai högen och sjön Plaze, kustartilleribatteriet Memel-Nord, fick höra om hemligheterna med att fånga bärnsten. Att vara tillsammans under festmiddagen var ett utmärkt tillfälle att tacka våra mest framstående medarbetare för deras lojalitet, flit, positiva inställning, engagemang och utmärkta arbetsresultat på Be-Ge Baltic.

Be-Ge Baltic-teamet gratulerar återigen Litauen till hundraårsdagen. Vi bor och arbetar gärna i det självständiga Litauen! I samband med detta jubileum gick vi med i den sociala kampanjen "En miljon ekar för Litauen" och har planterat en symbolisk ek framför vår fabrik.

Be-Ge Baltic gratulerar Litauen!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.