Väntar på det nya året

Det är dags igen att reflektera över det gångna året innan vi börjar ett nytt år.

Perioden kan präglas av ett aktivt utbildnings- och förbättringsarbete med fokus på effektivitet och kvalitet på alla nivåer i företaget. Dagliga morgonmöten i produktionen har resulterat i bättre planering, uppföljning och vidtagna åtgärder kring kvalitets- och säkerhetsfrågor. En konsekvent och strukturerad uppföljning av nyckeltal inom områden som Försäljning, Leverans, Precision, Kvalitet och Säkerhet ger oss en god överblick och gör att vi kan reagera och rätta till fel i ett tidigt skede.

Efter den externa revisionen av tillämpningen av ISO 9001 och 14001 har företaget fått beröm som en välstrukturerad och mogen organisation med stark och engagerad ledning samt produktionspersonal som hanterar sina processer på hög nivå och är på rätt spår i omställningen att arbeta enligt de nya standarderna.

Personalresan i september, för tionde året, har blivit en avkopplande upplevelse, med möjlighet att tacka medarbetarna för deras positiva inställning, engagemang, initiativ och ansvar, energi och lojalitet.

Stort tack till alla våra medarbetare för er goda insats och positiva inställning!

En god jul och ett gott nytt år till er alla och alla våra samarbetspartners!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.