Nyckeln till en effektiv utveckling

Vår senaste kundundersökning visar att kunderna är nöjda med vårt samarbete och vill ha mer, både för att öka produktionsvolymer och innehåll i tjänster.

Produktutveckling, produktionsflexibilitet och inköp av ett bredare utbud av komponenter är de områden där kunderna ser en mervärdesutvecklingspotential. Kvalitet, leveranssäkerhet, god kommunikation och kompetens är avgörande för det långsiktiga samarbetet som skapar förutsättningar för en effektiv utveckling.

Genom att utöka personalresurser och produktionskapacitet, förbättra interna processer med hjälp av Lean-verktyg och moderna tekniska lösningar inom mönstertillverkning, sömnad, tapetsering, montering, lagerhantering och inköp kan vi leverera det mer omfattande servicepaketet som avlastar resurserna för kunderna , generera högre mervärde och öppna nya marknadsmöjligheter.

Be-Ge Baltic tackar kunderna för förtroendet och fortsätter att investera i ett framgångsrikt partnerskap.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.