Studiebesök av Klaipeda Technology Training Center med partners från Lettland

Be-Ge Baltic UAB har haft studiebesök från Klaipeda Technology Training Centre och kollegor från yrkesskolor med textil inriktning i Lettland.

Syftet med studiebesöket var att få en inblick i hur ett företag inom textilindustrin fungerar, med fokus på arbetsmiljö och tekniker som används här. Be-Ge Baltic UAB som social partner till Klaipeda Technology Training Center har gärna presenterat och visat runt företaget.

Förutom att presentera de moderna datoriserade klippsystemen, speciella symaskiner och klädselutrustning, har produktionschef Violeta Vaitelytė förklarat hur det nya avancerade materialhanteringssystemet fungerar vid sömnad av överdrag och ökar effektiviteten upp till 20%. Enligt Violeta Petrušienė, chef för Klaipeda Technology Training Center, var gästerna imponerade av arbetsorganisation, mycket bra arbetsmiljö och motivationssystem för personalen, en bra ordning och reda på företaget.

Be-Ge Baltic UAB inser vikten av att investera i både arbetsmiljön för personal och ny teknik, samt att visa för lärare som arbetar med den unga generationen i skolan hur ett effektivt och modernt industriföretag fungerar.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.