Socialt partnerskap

Be-Ge Baltic utsågs till Årets sociala partner av Klaipeda Dressmaking and services business school den 12 mars 2014. Företaget har samarbetat med skolan i många år. Det har blivit en tradition att elever från denna skola gör sin praktik på klipp-, sömnads- och monteringsavdelningar på företaget. Företaget skänker vanligtvis råvaror som blir över från produktionen till skolan och deltar som partner från industrisektorn i skolans projekt.

Samarbetet har stora fördelar för skolan, arbetsgivaren och eleverna. Studenterna skaffar sig praktiska färdigheter och arbetslivserfarenhet på ett tillverkande företag; arbetsgivaren har en stor möjlighet att hitta potentiella anställda; skolan har en nära relation med näringslivet och får en djupare inblick i verksamhetens behov och trender.

Be-Ge Baltics verksamhet expanderar och det finns ett ökat bemanningsbehov på klipp-, sömnads- och monteringsavdelningarna. Företaget erbjuder praktikmöjligheter för potentiella konstruktörer, skärare, sömmerskor, tapetserare och mekaniker.

Som ett led i en personalutveckling erbjuder Be-Ge Baltic en fortbildning med avsikt att unga specialister ska bidra till utvecklingen av företaget och sybranschen som har både lång tradition och stor potential på marknaden.

Alla yrkesskolor och elever är givetvis välkomna att samarbeta med Be-Ge Baltic. För mer information vänligen kontakta oss på telefon 370 46 300 124 eller mail [email protected].

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.