Sömnad, tapetsering och montering – ett framgångsrikt koncept

Senaste räkenskapsåret 2013/2014 har återigen präglats av en stadig tillväxt. Orderökning har resulterat i en omsättningsökning på cirka 14 % jämfört med föregående räkenskapsår. Vårt arbete bär frukt och skapar möjligheter för nya utvecklande och intressanta projekt inom sömnad, tapetsering och montering av bilstolar, kontors- och publikstolar, rullstolar och andra produkter där kunskap inom sömnad, tapetsering och montering krävs för att skapa bästa möjliga lösningar av effektivt sätt.

En implementering av Lean-metoder har börjat successivt, vilket med ytterligare styrka stödjer våra ISO 9001- och ISO 14001-standarder. Extern och intern utbildning har bidragit till en mycket positiv utveckling av våra medarbetare samt effektiviteten i de olika processerna inom förberedelse, klippning, sömnad, tapetsering, montering och även administrativ verksamhet. Tack vare stora insatser, engagemang och positiv inställning från personalen!

Vi på Be-Ge Baltic vill tacka vår personal och kollegor för det gångna året och ser fram emot vårt fortsatta samarbete.

Ha en riktigt skön och varm sommar och en avkopplande semester med familj och vänner!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.