Långsiktigt partnerskap

Långsiktigt partnerskap är en av Be-Ge Baltics värderingar. Vi är glada och stolta över att vara långsiktiga arbetsmarknadsparter för Klaipeda Technology Training Center, som har utbildat många av våra anställda på klipp-, sy- och monteringsavdelningar.

Vi bidrog gärna till den nationella skräddartävlingen "Mano banguojanti jūra 2020" som anordnades av Klaipėda Technology Training Center. Be-Ge Baltic UAB instiftar årligen huvudpriset för arbetet av högsta kvalitet och vår produktionskoordinator Violeta Vaitelytė deltar i utvärderingskommittén. I år gav vi Aurelija Bucienė, en student vid Klaipėda Technology Training Center, huvudpriset för arbetet av högsta kvalitet. Grattis till vinnaren och tack Violeta för att du bidrar med din tid och erfarenhet för att förbättra den yngre generationens professionella färdigheter!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.