Skapa en bättre arbetsmiljö

Be-Ge Baltic har deltagit i en tävling om det friskaste företaget, arrangerad av Klaipėda Public Health Bureau. De anställda kunde få gratis hälsotester och bedömning och informerades om de kostnadsfria nationella hälsoförebyggande programmen.
En av företagets huvuduppgifter är att upprätthålla en god arbetsmiljö. För att förebygga och minska riskfaktorer för arbetshälsan inom sömnad, montering och andra aktiviteter gör Be-Ge Baltic extra insatser utöver lagkraven. De anställda är försedda med sjukförsäkring av företaget; de har möjlighet att få en gratis massage på arbetsplatsen; företaget arrangerar årliga resor och besök på kulturevenemang.
Företaget investerar inte bara i förbättringar av arbetsplatser och arbetsredskap för sömnad eller montering, utan också i verktyg som uppmuntrar de anställda att bli mer medvetna om sin egen hälsa och ta hand om sitt välmående.

 

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.