Grattis till Be-Ge Baltic UAB:s styrelseordförande till utmärkelsen

Erland Persson som varit styrelseordförande i Be-Ge Baltic UAB sedan 2006 och som varit Be-Ge Företagen AB:s styrelseordförande från 2011 till augusti 2020, nominerades i år till årets styrelseordförande i Kalmar Land. Ordförandepriset GULDKLUBBAN (Guldklubb) har instiftats av Styrelseakademien (en akademi för utbildning av styrelseledamöter), SEB bank och Deloitte (en revisionsbyrå). Syftet med priset ”GULDKLUBBAN” är att förtydliga och öka medvetenheten om denna viktiga roll genom att lyfta fram goda exempel på hur den har utövats i praktisk handling. Priset är uppdelat i två kategorier, en för börsbolag och en för onoterade bolag.

Erland Persson, har i år nominerats till årets styrelseordförande i kategorin onoterade bolag i Kalmar län. Han har varit aktiv i styrelsen för Be-Ge Företagen AB sedan 1985.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.