En stabil grund för utveckling

Be-Ge Baltic UAB är ett av få litauiska företag som har fått CrefoCert-bekräftelse på att företaget är solvent och har haft god ekonomi i mer än ett år. Utvärderingen görs enligt Creditreform International (Tyskland) metodik och analys av företagets finansiella ställning under flera år.

Be-Ge Baltic UAB har en kontinuerlig utveckling av sin verksamhet inom sömnad, klädsel och montering av textilprodukter och har visat en stadig tillväxt de senaste åren.
Med fokus på jämn kvalitet, leveransprecision och flexibilitet, effektiv produktion, logistik och kommunikation har företaget etablerat ett långsiktigt samarbete med affärspartners. Vi är stolta över att vara en pålitlig och stabil leverantör till våra kunder och att säkra deras behov och potential genom att leverera effektiva lösningar med högre mervärde inom sömnad, klädsel och montering av textilprodukter.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.