Fortsättning på Leonardo da Vincis partnerskapsprojekt

Be-Ge Baltic UAB deltog i det 4:e mötet i London i februari 2014 tillsammans med partners från Litauen, Spanien, Irland och Storbritannien för vidareutveckling av Leonardo da Vincis partnerskapsprojekt "A Way Towards Effective Vocational Training of Deaf/Hearing Impaird People".
Studenter från Litauen och Irland har med hjälp av spanskalärarna provat materialet i de rekommendationer som har tagits fram under projektet.
Studenterna skapade omslag till rekommendationerna med symboler från projektländerna och kompletterade med hjälp av IT-verktyg med bilder från en kulturell utflykt i London.
Projektets slutkonferens kommer att hållas i maj 2014 i Klaipeda (Litauen).

Projektet finansieras av EU-kommissionen. Mer information om projektet på www.effective-vocational-training.eu.

Be-Ge Baltic UAB, med verksamhet inom industrisömnad, tapetsering och montering, har fyra hörselskadade anställda. Tre av dem har arbetat som sömmerskor på syavdelningen i fjorton år; en sömmerska har arbetat i åtta år.
Långvarigt samarbete med Klaipeda Dressmaking and Business School, som har utbildningar även för döva och hörselskadade, skapar möjligheter både för eleverna att utveckla sina färdigheter inom yrket och för företaget att anställa utbildad personal inom klippning och sömnad. Företaget har tillhandahållit yrkesutbildningsmöjligheter för många studenter inom klippning, sömnad, tapetsering och montering.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visa på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.